Nuffic | Team HRM

Wij zijn op zoek naar een oplossingsgerichte

HR Business Partner

Wij zijn Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in alle vormen van onderwijs. We zijn een brug tussen onze opdrachtgevers, het onderwijsveld en kennisinstellingen in binnen- en buitenland.

Mensen maken Nuffic. Om blijvend te voldoen aan de vraag van onze partners en opdrachtgevers, moeten wij als organisatie ons verder ontwikkelen om ‘fit te blijven voor the future’. Dat vraagt van ons als organisatie dat we ‘wendbaar’ blijven en tegelijkertijd een visie gericht op talent, persoonlijke ontwikkeling en inclusie vorm en inhoud willen geven.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je vertrekt vanuit je woonplaats met je eigen NS-business card naar Den Haag. Of je komt op de (OV-)fiets naar ons monumentale kantoorpand midden in het centrum van Den Haag. Na een praatje bij de receptie, tref je op de 1e etage je HR-collega's. Een HR-office team van 5 collega's die elke maand weer zorgen dat de salarissen op tijd worden betaald, die in- en uitdiensttredingen verzorgen en nog veel meer!  

Je werkdag zal lekker gevuld zijn met het ontmoeten van je collega’s en, zeker bij mooi weer, zal een lunchwandelingetje langs de Koninklijke stallen niet ontbreken. Je collegiale contact voor het doorspreken van casussen, afspraken binnen de CAO NU CAO Nederlandse Universiteiten | Universiteiten van Nederland, die wij als Nuffic volgen, of praktische aanpassingen in de werkwijze voer je met je collega-HRBP en je teamleider. En het kan zomaar zijn dat je de dag afsluit met een workshop georganiseerd door onze werknemersvereniging.

Waar draag je aan bij?

Als HR Business Partner adviseer en ontzorg je de managers en de teamleiders van de inhoudelijke pijlers Nederland, Europa en Global en/of de Bedrijfsvoerings-/Staf team(s) bij hun dagelijkse HR verantwoordelijkheden. Van het nabespreken van een MTO, sollicitatieprocedures tot (preventieve) verzuimbegeleiding. Maar je neemt ook het initiatief tot gesprekken over strategische personeelsmanagement en thema’s als interne mobiliteit, talentontwikkeling en performance management.

Met je gedegen advies vanuit het HR-vakgebied, en je van nature nieuwsgierige maar vooral ook kritische blik, lever je een bijdrage aan het doorvertalen van de HR-strategie naar HR-beleid en HR-instrumenten. Al ‘werkend’ adviseer je vanuit een duidelijke visie zonder daarbij de sensitiviteit voor de organisatie en de medewerker uit het oog te verliezen. Je legt de verbinding met de collega's uit andere teams binnen de pijler Bedrijfsvoering, om samen met hen de dienstverlening (blijvend) verder te verbeteren.

Wat neem je mee?

  • Een relevante opleiding in het hoger onderwijs die je succesvol afgerond hebt;
  • Je ervaring als HR Business Partner of HR adviseur, waarbij je eerder heb gewerkt als een gelijkwaardig gesprekspartner voor leidinggevenden;
  • Je parate kennis en ervaring op het gebied van diverse HR-onderwerpen, met in het bijzonder verzuimmanagement;
  • Je kennis van het Nederlandse arbeidsrecht (is een pré);
  • Je creativiteit en je oplossingsgerichte mentaliteit;
  • Je uitstekende Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: resultaatgericht, conceptueel en analytisch sterk, gericht op samenwerken, organisatiesensitief en klantgericht.

 

Wat bieden we jou?

Wij geloven dat inclusief werkgeverschap een bepalende factor is om succesvol te zijn in de doelen die wij nastreven. We willen dat alle collega’s zich thuis voelen bij Nuffic. Door inclusief te werken, brengen we verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten samen. Solliciteer jij bij Nuffic? Dan maakt het ons niet uit of je een rode, gele, blauwe of groene voorkeursstijl hebt, wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je je enthousiaste zelf meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur, dat je geniet van de hectiek binnen onze organisatie en dat je flexibel genoeg bent om hierop in te spelen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring. 

  • Een fijne werksfeer met veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. 
  • Je ontvangt een salaris tot max. € 5.929,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
  • Nuffic kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, volledige vergoeding woonwerkverkeer met OV tweede klas en meer dan 6 weken vakantie per jaar. En heel handig: je kunt voorwaarden voor elkaar inruilen als dat je beter uitkomt. Bijvoorbeeld salaris voor vakantiedagen of vakantiedagen inzetten voor extra pensioenopbouw of sparen voor een sabbatical leave. 
  • Je krijgt een dienstverband van 32- 38 uur per week voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en bij gelijkblijvende bedrijfseconomische vooruitzichten wordt het dienstverband hierna omgezet naar onbepaalde tijd.

Meer informatie en solliciteren

Als je na het lezen van deze vacature enthousiast bent geworden, kun je ons via de solliciterenknop je motivatie toelichten en met een CV of link naar je LinkedIn profiel laten weten dat je openstaat voor nadere kennismaking.

Reageer snel want de sluitingsdatum van deze vacature is dinsdag 7 mei. De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag(middag) 14 mei. Een online assessment maakt deel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor de 2e gespreksronde. De tweede gespreksronde vindt plaats op dinsdag(ochtend) 21 mei; beide gesprekken zijn bij ons kantoor te Den Haag.

Mocht je tussentijds vragen hebben kun je contact opnemen met mij, Hanneke van der Reijden, teamleider HRM of (tijdens mijn afwezigheid) met mijn collega Laura Kolk, HR Business Partner. Het delen van deze vacature in je netwerk wordt gewaardeerd (acquisitie stellen we niet op prijs)!

Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraude en het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure. 

Referentienummer:

2024-490

Sluitingsdatum:

07-05-2024

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Hanneke van der Reijden-Smolders

tel.: +31 06-81137642

Laura Kolk

tel.: +31 613672039

Bedrijfspagina:

http://www.nuffic.nl

Kantooradres:

Kortenaerkade 11 Den Haag 2518AX Den Haag