Nuffic | Team Mobiliteit

Functioneel Beheerder Mobiliteit

Wij zijn Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot mbo, hoger onderwijs en onderzoek, en volwasseneneducatie. We zijn een brug tussen onze opdrachtgevers, het onderwijsveld en kennisinstellingen in binnen- en buitenland. Midden in deze sterk veranderende internationale en nationale omgeving helpen wij scholen en onderwijsinstellingen op het gebied van internationalisering en internationale samenwerking.

We zijn een flexibele, klantgerichte organisatie met een breed bereik: van primair tot hoger onderwijs, in Nederland, Europa en wereldwijd. We staan klaar om nieuwe opdrachten aan te pakken en benutten kansen om ons portfolio te versterken. We vieren dit jaar dat we 70 jaar bestaan als huis van internationalisering voor alle onderwijssectoren.

Mensen maken Nuffic. Om onze maatschappelijke ambities waar te maken, wil onze organisatie zich verder ontwikkelen. Dit doen we ook met ondersteuning van handige technologie. Dat vraagt om een solide gebruikersondersteuning en een scherp oog voor de huidige en toekomstige wensen van de gebruikers. Om die reden zoeken wij een:

Betrokken en klantgerichte functioneel beheerder Team Mobiliteit

Een a tot z functie waar jij niet alleen degene bent die ervoor zorgt dat de websites en applicaties aansluiten bij de wensen van de gebruikers, maar waar je ook de link bent tussen collega en leverancier. Zo borg jij een goede gebruikerservaring en speel je een actieve en belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de technologische ruggengraat van Nuffic!

Jouw portefeuille heeft direct impact! De websites (www.wilweg.nl en www.studyinnl.org) en daarbij behorende applicaties hebben een centrale rol in de werkprocessen van het team: het informeren van Nederlandse scholieren en (internationale) studenten over het opdoen van een internationale leerervaring.

Wat ga je doen?

 • Jij bent dé expert in het gebruik van onze applicaties. Je zorgt ervoor dat onze websites en bijbehorende applicaties accuraat werken en aansluiten bij de behoeften van onze doelgroepen. Je bent (mede-)aanspreekpunt voor ICT leveranciers en werkt nauw samen met andere functioneel beheerders.
 • Je maakt samen met team WebIT de releaseplanningen en prioritering en overziet de samenhang tussen de systemen.
 • Je zorgt er samen met interne en externe experts voor dat systemen voldoen aan het Nuffic-beveiligingsbeleid, aan de BIO, de AVG en WCAG. Je werkt hiervoor nauw samen met team WebIT.
 • Je identificeert behoeften van eindgebruikers en vertaalt deze naar aanpassingen in de bestaande of nieuwe (informatie-)systemen.
 • Je signaleert nieuwe technologische en digitale ontwikkelingen.

Wat neem je mee?

 • e hebt HBO of WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (werkervaring in het hoger onderwijs is een pré) en je hebt ervaring met de implementatie van nieuwe systemen.
 • Je hebt basiskennis over informatiebeveiliging, AVG en digitale toegankelijkheid.
 • Je maakt je websites en applicaties snel eigen en je vindt het leuk om de expert te zijn in het gebruik hiervan.
 • Je kunt zelfstandig werken binnen een team en je hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent in staat tegengestelde belangen te overbruggen.
 • Je kan tegengas geven en bewerkstelligt met tactische slimheid kleine en grotere veranderingen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: plannen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, analyseren en oordeelsvorming, samenwerken en innoveren.

Wat bieden we jou?
Wij geloven dat inclusief werkgeverschap een bepalende factor is om succesvol te zijn in de doelen die wij nastreven. We willen dat alle collega’s zich thuis voelen bij Nuffic. Door zo te werken, brengen we verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten samen. Solliciteer jij bij Nuffic? Het maakt het ons niet uit wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je enthousiasme meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur en dat je over voldoende relativeringsvermogen beschikt om in een dynamische organisatie te werken. Samen zorgen we ervoor, dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring.

 • Nuffic kent een fijne werksfeer met veel ruimte en faciliteiten om je persoonlijk te ontwikkelen. Je bepaalt deels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.
 • Je ontvangt een salaris tot € 4.670,-- bruto per maand bij een volledige werkweek van 38 uur (schaal 10van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, volledige woon-werkvergoeding op basis van tweede klas OV, meer dan 6 weken vakantie per jaar.
 • Levenslang ontwikkelen staat bij Nuffic hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat jij je persoonlijk en professioneel (blijft) ontwikkelen en stimuleren dat ook.
 • Je kunt arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitwisselen, zodat deze aansluiten op je eigen specifieke wensen en behoeften. Hierdoor betaal je minder belasting.
 • Je krijgt een dienstverband van 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en bij gelijkblijvende bedrijfseconomische vooruitzichten wordt het dienstverband daarna verlengd voor onbepaalde tijd.

Meer informatie en solliciteren
Wil je sparren over deze vacature of over werken bij Nuffic in het algemeen? Neem dan contact op Marc Bosman, Corporate Recruiter (tel. 06 - 46005408).

Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraude en het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure. 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2022-368

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Den Haag / Hybride

Contactpersonen:

Marc Bosman

Company homepage:

http://www.nuffic.nl

Kantooradres:

Kortenaerkade 11 Den Haag 2518AX Den Haag