Stichting Nuffic Team Erasmus+ Policy & Programme MBO/HO

Wij zoeken voor Erasmus+ meerdere

Programmabeheerder(s)

Wil jij een bijdrage leveren aan internationalisering van het onderwijs in Nederland door het financieren, adviseren en begeleiden van projecten? Spreekt het enthousiast maken van leraren, scholen, onderwijsinstellingen en organisaties je aan? Vind je het leuk om een subsidielijn te beheren en te adviseren over de impact van projecten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Als programmabeheerder werk je bij pijler Europa in één van de teams policy & programme. 

Pijler Europa werkt aan het versterken van de Europese samenwerking met betrekking tot onderwijs en onderzoek. Doel is om de kwaliteit van het Nederlandse en Europese onderwijs en onderzoek te versterken en daarmee burgers beter uit te rusten voor hun deelname aan de samenleving en de arbeidsmarkt. In de pijler Europa is het Nationaal Agentschap (NA) Erasmus+ opgenomen, dat het Europese programma  voor internationalisering en samenwerking op het gebied van onderwijs beheert.

Wat ga je doen?

 • Je werkt mee aan het behalen en bewaken van de programmadoelstellingen voor één van de onderwijssectoren (primair en voortgezet onderwijs, volwasseneneducatie, middelbaar beroepsonderwijs of hoger onderwijs).
 • Je stimuleert instellingen om deel te nemen aan het programma en je zorgt ervoor dat dienstverlening aansluit bij behoeftes in het veld. Ook geef je voorlichting, advies en training over het programma.
 • Je bewaakt deadlines en je houdt de projectadministratie bij in de voorgeschreven ICT-systemen.
 • Je past de procedures die gelden voor subsidiebeheer toe.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van beleid voor het programma Erasmus+.
 • Je beoordeelt samen met collega’s en externe experts aanvragen en rapportages.
 • Je monitort de voortgang van lopende projecten en adviseert aanvragers over verbeterpunten.
 • Je kunt ingezet worden voor sector-overstijgende werkzaamheden.

Wat neem je mee?

Wij geloven dat inclusief werkgeverschap een bepalende factor is om succesvol te zijn in de doelen die wij nastreven. We willen dat alle collega’s zich thuis voelen bij Nuffic. Door inclusief te werken, brengen we verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten samen. Solliciteer jij bij Nuffic? Dan maakt het ons niet uit of je een rode, gele, blauwe of groene voorkeursstijl hebt, wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je je enthousiaste zelf meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur, dat je geniet van de hectiek binnen onze organisatie en dat je flexibel genoeg bent om hierop in te spelen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring.  

 • Je hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding.
 • Je hebt kennis van internationalisering en van algemene onderwijsthema’s, bij voorkeur binnen één van de onderwijssectoren van het programma Erasmus+.
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van projecten.
 • Je kunt goed plannen en organiseren en je kunt goed omgaan met deadlines.
 • Je kunt goed analyseren en je houdt ervan om zaken te onderzoeken.
 • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend (taalniveau C1).
 • Je kunt abstracte zaken en regels goed vertalen naar de praktijk.
 • Je kunt zelfstandig werken binnen een team. Je bent omgevingsbewust, tactvol, vasthoudend en overtuigend.

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: plannen, resultaatgerichtheid, omgevingsbewustzijn, analyseren en oordeelsvorming.

Wat bieden we jou?

 • Een fijne werksfeer met veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. En je bepaalt grotendeels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.
 • Je ontvangt een salaris tot €4.257,00 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 9 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, volledige vergoeding woonwerkverkeer met OV tweede klas en meer dan 6 weken vakantie per jaar. En heel handig: je kunt voorwaarden voor elkaar inruilen als dat je beter uitkomt. Bijvoorbeeld salaris voor vakantiedagen of vakantiedagen voor een hogere reiskostenvergoeding.
 • Je krijgt een dienstverband van 32- 38 uur per week voor de duur van een jaar.
 • Bij goed functioneren en bij gelijkblijvende bedrijfseconomische vooruitzichten wordt het dienstverband hierna omgezet naar onbepaalde tijd.

 

Meer informatie en solliciteren

Gezien een uitbreiding van Erasmus+ hebben we meerdere posities beschikbaar. Informatie over de functie(s) wordt graag gegeven door Stan van Laarhoven, teamleider po/vo/ve (tel. 06- 34 32 55 89).

De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste gesprek online en voor kandidaten die uitgenodigd worden voor een tweede selectiegesprek op kantoor. 
Een online assessment maakt deel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het 2e selectiegesprek. 

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraudeen het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure.  

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2022-352

Regio:

 • Zuid-Holland

Sluitingsdatum:

09-10-2022

Locatie:

Den Haag/ Hybride

Contactpersonen:

Noor Groenendijk

mobiel: +31 6 39 86 54 26

Company homepage:

http://www.nuffic.nl

Kantooradres:

Kortenaerkade 11 Den Haag 2518AX Den Haag