Nuffic | Team

Helpdesk medewerker IT

Ben jij een startende IT-professional en op zoek naar een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden en waar jij jezelf verder kan ontwikkelen? 
Ter uitbreiding van het team WebIT zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de Helpdesk. Als Helpdesk Medewerker IT verzorg je de gebruikersondersteuning en het werkplekbeheer binnen team WebIT.


Team WebIT

Team WebIT ondersteunt Nuffic bij het optimaliseren van de processen middels IT. Het team houdt zich bezig met Informatiemanagement en met beheer & support van informatiesystemen. Beheer & support bestaat uit twee beheerders, twee helpdeskmedewerkers en een coördinator en waarborgt de continuïteit, stabiliteit en veiligheid van de IT-infrastructuur en werkplekken voor de circa 280 medewerkers van Nuffic.

Wat ga je doen?

 • Je verwerkt en registreert 1e lijns incidenten in TopDesk.
 • Je handelt ook telefonisch aanvragen, storingen en incidenten bij de helpdesk af.
 • Bij afwezigheid van de twee senior beheerders ben je achtervang voor o.a. administratie van reparaties aan laptops, randapparatuur en mobiele devices, contact onderhouden met de fabrikant en leverancier.
 • Je bent de schakel tussen de eerste en tweede lijn.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor stagiairs voor helpdeskvragen.
 • Je helpt mee met het operationele deel van de inname- en uitgifteproces.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een opleiding in het middelbaar onderwijs IT-beheer niveau 4 afgerond.
 • Je hebt kennis van het beheer van de Microsoft desktopomgeving (Windows 10 en Office) en van Office 365.
 • Kennis van TopDesk is een pré.
 • Je hebt voldoende Engelse spreekvaardigheid.

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: gestructureerd werken, accuratesse, klantgerichtheid, samenwerken en resultaatgerichtheid. 

Wij geloven dat inclusief werkgeverschap een bepalende factor is om succesvol te zijn in de doelen die wij nastreven. We willen dat alle collega’s zich thuis voelen bij Nuffic. Door inclusief te werken, brengen we verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten samen. Solliciteer jij bij Nuffic? Dan maakt het ons niet uit of je een rode, gele, blauwe of groene voorkeursstijl hebt, wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je je enthousiaste zelf meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur, dat je geniet van de hectiek binnen onze organisatie en dat je flexibel genoeg bent om hierop in te spelen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring. 

Wat bieden we jou?

 • Een fijne werksfeer met veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. En je bepaalt deels zelf hoe, waar en wanneer je werkt.
 • Je ontvangt een salaris tot maximaal € 3336,00 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, volledige vergoeding woonwerkverkeer met OV tweede klas en meer dan 6 weken vakantie per jaar. En heel handig: je kunt voorwaarden voor elkaar inruilen als dat je beter uitkomt. Bijvoorbeeld salaris voor vakantiedagen of vakantiedagen voor een hogere reiskostenvergoeding.
 • Je krijgt een dienstverband van 32 tot 38 uur per week voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en bij goede bedrijfseconomische omstandigheden wordt het dienstverband daarna verlengd.

De eerste gespreksronde vindt  plaats op woensdag 9 november (online). Een online assessment maakt deel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het 2e selectiegesprek. De tweede gespreksronde vindt plaats op dinsdag 15 november op ons kantoor te Den Haag.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraude en het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure. 


Over Nuffic
 

Waar werelden samenkomen, ontstaan de mooiste dingen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij zijn Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot beroepsgericht en hoger onderwijs en onderzoek. Onze ambitie is dat iedere leerling en student internationale ervaring opdoet. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag en 11 kantoren wereldwijd brengen we mensen, talen en culturen samen. En moedigen we iedereen aan om eigen grenzen te verleggen. Dit doen we samen met onze nationale en internationale partners. We zetten ons in voor de ontwikkeling van leerlingen en studenten, en voor de groei van docenten, professionals en organisaties. Hiermee zetten we Nederland als toonaangevend kennisland op de kaart. 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2022-325

Regio:

 • Zuid-Holland

Sluitingsdatum:

14-10-2022

Company homepage:

http://www.nuffic.nl

Kantooradres:

Kortenaerkade 11 2518AX Den Haag