Nuffic | Team Strategie, Kennis en Innovatie

Voor team SKI (Strategie, kennis en innovatie) ter ondersteuning van PijlerNL zoeken wij een secretaris

Secretaris

Wat ga je doen?

Als secretaris vervul je een coördinerende, ondersteunende, adviserende en verbindende rol in een veelzijdige en dynamische organisatie van de PijlerNL. Je hebt een scherp oog voor procedures, en weet de juiste informatie op het juiste moment te geven. Je hebt daarbij integriteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast ondersteun en adviseer je het MT lid en de PijlerNL op het gebied van beleid en organisatievraagstukken binnen Nuffic. Je schakelt met stakeholders en met name OCW binnen en buiten de organisatie en je monitort acties en doelstellingen. Je bent directe sparringspartner van het MT lid van de PijlerNL en hebt een rol m.b.t. het relatiemanagement, de governance en de uitvoering van onze wettelijke taak op bestuurlijk en operationeel niveau.

Hierbij heb jij o.a. de volgende taken:

Beleidsmatige voorbereiding en ondersteuning

 • Je ondersteunt het bestuur in de planning en uitvoering van de jaarcyclus m.b.t. de wettelijke taak
 • Je bewaakt, ondersteunt en bevordert de procesmatige en inhoudelijke voortgang van de kwartaaloverleggen met OCW. Je coördineert de interne en externe processen m.b.t. de OCW subsidie aanvraag, de verantwoording, en evaluaties.
 • Je ondersteunt het MT lid en de PijlerNL op voorkomende management en bestuurlijke werkzaamheden.  

 Kwaliteits- en procesbewaking t.a.v. besluitvorming

 • Je coördineert en verheldert de informatiestromen en managementinformatie, en zorgt ervoor dat de juiste stukken er op het juiste moment zijn.
 • Je bent scherp op procedures en zorgt ervoor dat de processen op bestuurlijk- en managementniveau gesmeerd verlopen.
 • Je signaleert beleidsinhoudelijke en procedurele knelpunten en adviseert over oplossingen.
 • Je zet de uit besluitvormingsprocessen voortvloeiende acties uit en bewaakt de afhandeling daarvan.

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding,
 • Je hebt affiniteit in soortgelijke functie(s) en sector(en).
 • Je kan goed coördineren en hebt een goede pen (stukken schrijven in het Nederlands) Je verdiept je graag in organisatievraagstukken en bent voldoende op de hoogte van maatschappelijke en bestuurlijke ontwikkelingen in het onderwijsveld.
 • Je hebt inzicht in de besluitvormings- en werkprocessen binnen organisaties.
 • Je bent een echte procesbewaker;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels. Je weet visie en vraagstukken te vatten in heldere, bondige notities.

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: organisatiesensitiviteit, flexibiliteit, klantgerichtheid, plannen, strategisch inzicht, resultaatgerichtheid en integriteit.

Wij geloven dat inclusief werkgeverschap een bepalende factor is om succesvol te zijn in de doelen die wij nastreven. We willen dat alle collega’s zich thuis voelen bij Nuffic. Door inclusief te werken, brengen we verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten samen. Solliciteer jij bij Nuffic? Dan maakt het ons niet uit of je een rode, gele, blauwe of groene voorkeursstijl hebt, wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je je enthousiaste zelf meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur, dat je geniet van de hectiek binnen onze organisatie en dat je flexibel genoeg bent om hierop in te spelen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring. 

 

Wat bieden we jou?

 • Nuffic heeft een fijne werksfeer met veel ruimte en faciliteiten om je persoonlijk te ontwikkelen, bijvoorbeeld door training, opleiding en coaching.
 • Je bepaalt deels zelf hoe, waar en wanneer je werkt. Tijdens de coronacrisis hebben we onze regels en faciliteiten tijdelijk aangepast om het werken voor onze medewerkers zo prettig mogelijk te maken.
 • Je ontvangt een salaris tot € 4.490 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Je ontvangt een volledige OV-reiskostenvergoeding woon-werkverkeer.
 • Nuffic heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en meer dan 6 weken vakantie per jaar.
 • Je kunt arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitwisselen, zodat deze aansluiten op je eigen specifieke wensen en behoeften. Hierdoor betaal je minder belasting.
 • Je krijgt een dienstverband van 32 uur per week voor de duur van een jaar.
 • Bij goed functioneren en bij goede bedrijfseconomische omstandigheden wordt het dienstverband daarna voor onbepaalde tijd verlengd. 

Een online assessment maakt deel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het 2e selectiegesprek.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraude en het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure. 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2022-312

Sluitingsdatum:

1-6-2022

Locatie:

Den Haag

Contactpersonen:

Chris Bergholtz

mobiel: +31 6 22 79 43 97

Company homepage:

http://Stichting Nuffic

Kantooradres:

Kortenaerkade 11 Den Haag