Nuffic | Team Juridische Zaken, Inkoop en Facilitair Management

Nuffic is op zoek naar een ambitieuze jurist met een breed palet aan talenten en die het leuk vindt om te werken aan internationalisering van onderwijs.

Medior jurist bestuursrecht (24-32 uur per week)

Wat ga je doen? 

Als jurist bestuursrecht word je onderdeel van een team van 12 medewerkers bestaande uit juristen, inkopers en facilitair medewerkers. Je vervult een brede en veelzijdige functie, waarbij je binnen jouw expertisegebied fungeert als sleutelfiguur tussen Juridische Zaken en de rest van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor allerhande vraagstukken op het gebied van bestuursrecht. Je zult je daarbij vooral focussen op subsidierecht. Je bent een sparringpartner voor de business, je ondersteunt de collega’s bij de juridische kaders en implicaties van hun dagelijkse werkzaamheden. Daarbij draag je zorg voor het minimaliseren van juridische risico’s en ben je tevens verantwoordelijk voor het handhaven van de juiste juridische planning hiervan. 

 • Je adviseert de organisatie op het gebied van bestuursrecht en meer specifiek het subsidierecht.
 • Je bereidt inhoudelijk en procedureel  bezwaarschriften en klachten voor en je behandelt deze.
 • Je signaleert en implementeert relevante wet- en regelgeving.
 • Je geeft de organisatie voorlichting over wettelijke en bestuursrechtelijke kaders.
 • Je adviseert op governanceniveau en je schetst de kaders hiervoor.

Wat neem je mee?

Wij geloven dat inclusief werkgeverschap een bepalende factor is om succesvol te zijn in de doelen die wij nastreven. We willen dat alle collega’s zich thuis voelen bij Nuffic. Door inclusief te werken, brengen we verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten samen. Solliciteer jij bij Nuffic? Dan maakt het ons niet uit of je een rode, gele, blauwe of groene voorkeursstijl hebt, wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je je enthousiaste zelf meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur, dat je geniet van de hectiek binnen onze organisatie en dat je flexibel genoeg bent om hierop in te spelen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring. 

Je bent een betrokken jurist met een hands-on-mentaliteit en je advisering kenmerkt zich door het geven van praktische adviezen. Jouw analytisch vermogen is sterk ontwikkeld. Je bent een zelfstandige, harde werker en durft tegelijkertijd van jezelf te zeggen dat je een kritische samenwerkingspartner bent voor de hele organisatie. Je hebt affiniteit met de (internationale) onderwijsbranche. 

 • Je hebt een een afgeronde opleiding HBO-Rechten met afstudeerrichting Bestuursrecht.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met bestuursrecht (en meer specifiek met subsidierecht).
 • Je bent communicatief vaardig en je weet juridische materie goed, helder en toegankelijk te vertalen naar praktisch uitvoerbare oplossingen.
 • Werkervaring in de non-profit en/of overheidssector is een pre.
 • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Voor deze functie zijn de volgende competenties essentieel: analyseren en oordeelsvorming, resultaatgerichtheid, contactvaardigheid, klantgerichtheid en omgevingsbewustzijn.

Wat bieden we jou?

 • Nuffic heeft een fijne werksfeer met veel ruimte en faciliteiten om je persoonlijk te ontwikkelen, bijvoorbeeld door training, opleiding en coaching.
 • Je bepaalt deels zelf hoe, waar en wanneer je werkt. Tijdens de coronacrisis hebben we onze regels en faciliteiten tijdelijk aangepast om het werken voor onze medewerkers zo prettig mogelijk te maken.
 • Je ontvangt een salaris tot € 4402,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en meer dan 6 weken vakantie per jaar.
 • Je kunt arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitwisselen, zodat deze aansluiten op je eigen specifieke wensen en behoeften. Hierdoor betaal je minder belasting.
 • Je krijgt een dienstverband van 24 tot 32 uur per week voor de duur van een jaar.
 • Bij goed functioneren en bij goede bedrijfseconomische omstandigheden wordt het dienstverband daarna verlengd met een jaar. Het is onze intentie om het dienstverband na dit tweede jaar voor onbepaalde tijd te verlengen.

Een  online assessment maakt deel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het 2e selectiegesprek.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraude en het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure. 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2021-224

Sluitingsdatum:

29-07-2021

Contactpersonen:

Anne-Mieke Verbunt-Mols

mobiel: +31 06 2231 9873

Company homepage:

http://www.nuffic.nl

Kantooradres: